onsdag 9 mars 2011

Läs vad läkemedelsindustrin inte vill att du ska veta !

På 1950-talet växte läkemedelsindustrin i takt med dom nya moderna sjukdomarna. Under 1950-talet infördes nya maltekniker av bl.a vetet (väldigt finmalt) som medförde ökad glutenexponering och att allt fler drabbades av glutenintolerans och påföljande celiaki i vissa fall.

På 1950-talet började man också använda sig av rent gluten i bagerinäringen som ytterligare ökade   exponeringen för gluten med fler nya sjukdomar som följd...

Läs nedan intressanta artikel saxat från Doctorsnatural (förstora artikeln genom att klicka på den).


*Vill du läsa mer i ämnet samt hur kosten ligger till grund för mängder av sjukdomar, allergier och överkänsligheter så kan du göra det i den mest omfattande bok författaren Michael Håkansson släppte den 15 januari 2017. I augusti 2017 släpptes också Stora Kosthandboken.

Du hittar dem här: Hälsoproblem & sjukdomar orsakade av vad vi äter







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar