måndag 6 maj 2013

Efterlängtade vitaminer och mineraler från Holistic som rekommenderas!

Holistic har tagit fram 2 fantastiskt bra preparat jag kan rekommendera er som påbörjar eller brukar en gluten/mejerifri kost.

Jag har länge sökt med ljus och lykta efter något komplett preparat med bra biotillgänglighet, och det är något som saknats länge på marknaden.Oftast ingår någon eller flera komponenter i tillskottspreparat på marknaden i former med låg biotillgänglighet.

Nyheterna från Holistic täcker ett brett spektrum av nödvändiga vitaminer/mineraler och dessutom i biotillgängliga former som tas upp bra av kroppen.


Multivitamin
Art.nr.: 4119

MultiMineral
Art.nr.: 4081 

Vill du veta hur viktiga vitaminer och mineraler är, vilka funktioner de har och hur brister ser ut? Läs då boktrilogin "Gluten och mjölk-de vita gifterna". Spännande och lärorik läsning utlovas! Böckerna finner du här: sundhetsbutiken


1 kommentar:

 1. Jo... - jordbruket är ju numera så hårt drivet = skördarna är idag flera gånger större - än för 100 år sedan - och det medför ju per automatik att halterna av LivsViktiga mineraler mm är på tok för låg - och alldeles oavsett vilket kosthåll som tillämpas.

  Speciellt är detta påtagligt för basmineralen magnesium. För ca 100 år sedan så fick man ca 1200 mg magnesium via normalkosten - och idag i bästa fall ca 200 mg.

  Dock... - det kan misstänkas att biotillgängligheten på dessa ca 200 mg är sämre - än biotillgängligheten var för de ca 1200 mg för ca 100 år sedan.

  Så mitt motto är - sedan ca 16 år tillbaka - att FÖRST av allt se till så att jag får i mig ett kosttillskott av ca 700 mg biotillgängligt magnesium per dag.

  I övrigt så har jag min personliga "agenda" för bl a kosttillskott på nätet HÄR.

  SvaraRadera