tisdag 12 januari 2016

Handboken för ett gluten och mejerifritt liv nu i uppdaterad version!



Kosthandboken uppdaterades igen i december 2015
En viktig liten bok som handledning om man är intolerant, har matallergier eller ska lägga om sin kost. Fällorna på vägen är många och de man minst anar. Denna lilla handbok tar upp vad man bör se upp med när man handlar, äter ute eller åker utomlands, passar perfekt att ha med i innerfickan eller handväskan.

Tidningen Matkärlek tog 2015 upp boken i en blänkare:

Handboken innehåller även många fina gluten och mejerifria recept på bröd, pålägg, frukostar, middagar, mellanmål och kaffetillbehör som kakor och tårtor till lite mer festliga tillfällen. Ska du utomlands finns en översättning på flera språk längst bak i boken som man kan visa fram om man ska beställa allergenfri mat och kunna vara säker på att budskapet går fram...
Handboken finns bl.a här: Handboken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar