tisdag 8 mars 2011

Ballongmage - desinformation - styrd media - läkemedelsbolag

Här är ett klassiskt exempel på hur styrd lydmedia (genom presstöd) desinformerar allmänheten  med rent strunt, för att ingen ska uppmärksamma eller förstå vad som egentligen är orsaken.Läkemedelsbolagen tjänar stora summor på att människor hålls ovetande och sjuka, för friska människor genererar inga vinster. Man ska tänka på att läkemedelsbolagen annonserar för stora pengar i media, som lydigt för ut ren desinformation för att dölja en av dom verkliga bovarna i dramat - gluten och mejeri - åt läkemedelsbolagen som tjänar storkovan på sjukdomar kosten genererar. 

Vid glutenintolerans - celiaki skadas ju tarmslemhinnan som i sin tur medför en nedsättning i tarmrörelserna vilket ibland kan leda till kraftigt knip eller smärta,mm. Vid träning eller fysisk aktivitet används magmuskulaturen och man kan på ett enkelt säga att magmuskulaturen "pushar" på tarmen och den avstannande rörelsen och på så sätt upplever man det som "hälsan" återvänder och toalettbesöken fungerar skapligt igen, men...skadorna/skadan på tarmen kvarstår dock fortfarande tills en kostomläggning sker.


*Vill du läsa korrekt information om hur kosten ligger till grund för mängder av sjukdomar, allergier och överkänsligheter så kan du göra det i den mest omfattande bok författaren Michael Håkansson släppte den 15 januari 2017. I augusti 2017 släpptes också Stora Kosthandboken. Båda böckerna uppdaterades i maj 2018.

Du hittar dem här: Hälsoproblem & sjukdomar orsakade av vad vi äter
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar