söndag 1 april 2012

Vad är det som pågår ? Chemtrails över Sverige ? VEM tillåter det ?

Jag har uppmärksammat detta fenomen ett antal år men inte reflekterat närmare över detta förrän jag faktiskt börjat förstå att detta bör tas på största möjliga allvar ändå det avviker från ämnet på denna blogg.

Jag har fått se en del provtagningar som stämmer överrens med vad som skrivs om innehållet i det som populärt kallas chemtrails (kemikaliespår) och jag blev tagen över att det sprutas och har sprutats från flygplan över Sverige i flera års tid.

Det allvarligaste är vad jag kan förstå är att vi andas in detta och att nedfall påverkar naturen.

Troligen är det som sker militärt och strängt sekretessbelagt och därför återfinns inga svar hos regering eller massmedia, likväl avfärdas dom som berör ämnet konsekvent som "konspiratörer" vilket gör saken ännu mera misstänkt.

Se dessa filmer och dela gärna med er av dom, det finns även en protestlista som jag rekommenderar att ni ska skriva under om ni också tycker er känna att något inte står rätt till efter att ha sett filmerna. Här är en länkar till ytterligare 3  filmer som inte gick att dela till  denna sidan så dom får ses direkt på Youtube samt länken till webbsidan som tar upp ämnet :

Och en länk till en protestlista som tydligen ska överlämnas till Regeringen i sommar:3 kommentarer:

  1. Hej! Hamnade på din blogg när jag googlade på endometrios. Spännande!! Är själv glutenintolerant, lider av hypotyreos, och har under hela mitt liv haft jätteproblem med endometrios. "Dömdes ut" som helt omöjlig att få barn, men har till min lycka fått 3 fantastiska döttrar - nu vuxna. Kika gärna in på min blogg där jag försöker hjälpa människor att äta lite vettigare, och framförallt baka nyttigt glutenfritt bröd. De färdiga bröd som finns är inte så mycket att glädjas över, och inte heller de mixer som är baserade främst på vetestärkelse och tillsatser. Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Hej

    jag är 38 och har precis efter ca 15års letande och trixande och provtagningar hos olika läkare och terapeuter fått diagnosen Celiaki. Jag hoppas detta blir en öppning i mitt mående både fysiskt och psykiskt. Jag har hela tiden vid provtagningar legat inom de "normala" områdena. Men sista testet visade på ett gränsvärde, så läkaren tog det säkra före det osäkra och skickade mig på Gastroskopi där man konstaterande celiaki med blotta ögat. Min fråga är eftersom jag har kännt mig lite skum i kroppen efter att ha tagit bort glutenet är. Kan man få "abstinens" av att inte tillföra gluten???

    SvaraRadera