tisdag 15 augusti 2017

Stora Kosthandboken släppt 14 augusti 2017!


Stora Kosthandboken är för dig som behöver eller önskar utesluta allergener som t.ex. gluten, kasein och laktos med mera ur din kost. Men många blir ändå inte helt besvärsfria, utan en "pusselbit" verkar fattas för att nå full hälsa. Just dessa saknade pusselbitar finner du i denna nya bok.  

OBS!! Stora Kosthandboken är omtryckt, korrigerad, uppdaterad och utökad med 40 sidor i maj 2018.

• Boken innehåller 3 olika koststilar med massor av recept till varje stil.
• Boken pekar tydligt på vad man ska se upp med, och vilka som är de vanligaste fällorna.
• Boken redogör i tre utförliga steg varför den civiliserade människan drabbas av allt fler sjukdomar som även kryper ner i åldrarna.

Boken visar på möjligheterna: att bli besvärsfri eller till och med avskaffa sjukdomar genom koständringar. Boken kompletterar de tidigare böckerna: "Hälsoproblem & Sjukdomar orsakade av vad vi äter" (släppt januari 2017, omtryckt och uppdaterad maj 2018) och den klassiska bok 1 i serien: "de vita gifterna" (uppdaterad december 2015).

Stilarna är upplagda så att de tar läsaren successivt, steg för steg  genom varje koststil och slutmålet är vägen fram till full och bestående hälsa. Koststilarna passar för alla, både vuxna och barn. 

Stora Kosthandboken tar med läsaren på en omtumlande resa som ingen annan bok om hälsan tidigare gjort. Innehållet kommer att lämna många "aha" upplevelser till läsaren och många kommer säkert att höja på ögonbrynen mer än en gång, och ingen kommer att vara oberörd efter att ha läst denna bok.

Cancer ökar stadigt i samhället och allt fler drabbas av cancer i olika former. Därför riktas speciellt mycket fokus på ämnet cancer i boken, hur den ska bemötas, förebyggas, bekämpas och även i många fall faktiskt kunna botas, ja du läste faktiskt rätt!

Du får ta del av undanstoppade, bortglömda och avgörande händelser, när man i stort faktiskt fann boten för cancer redan för 100 år sedan,  men att ekonomiska intressen sedan dess tagit över och skott sig på sjukdomen som vi helt enkelt kan avskaffa om vi bara vill. Genom boken kommer du att förstå mera om cancer, vad det egentligen är och varför den etablerar sig.

Du kommer att få läsa om flera svåra cancerfall som botades för snart 100 år sedan med enkla metoder. Är du själv eller någon du känner drabbad av cancer, ska du absolut läsa denna bok och skaffa kunskaper som ligger utanför den traditionella skolmedicinens område. Boken ger dig många svar.

Ett utdrag ur texten på bokens baksida:
"Många går runt i tron att de de bär på sjukdom eller besvär som inte går att bota.
Behövs egentligen alla mediciner för att dämpa effekterna och sviterna av vår felaktiga livsföring, är det inte bättre att lära sig att ändra på hur vi lever? Kan det vara så att om vi avskaffar livsföringsfelen, så försvinner också besvären och sjukdomarna?

Denna bok ger dig en ordentlig lektion i vägen mot full hälsa i tre olika koststilar. Du väljer själv den koststil som passar för just dig. Boken beskriver vad du ska äta för att ta kontrollen över hälsan. Steg för steg, rakt, sakligt och ärligt utan några omsvep får du klar fakta serverad. Boken visar också hur och varför vi tappar allt mer av hälsan som har grund i en helt felaktig livsföring.

Det har gått så långt att när en person avlidit, är idag den vanligaste följdfrågan idag: "Vad dog hon eller han av?" Vi tar det för fullt naturligt och har blivit så vana vid att en sjukdom avslutar livet, och inte en naturligt hög ålder.

Cancer är ju den vanligaste dödsorsaken idag. Var kommer cancer ifrån och går den att förebygga och bota? Var det så att man för lite mera än 100 år sedan faktiskt fann lösningen på cancergåtan, fast den nådde aldrig ut till allmänhetens kännedom? Denna bok kanske ger dig just de svar du sökt men framför allt ger den dig nyckeln till den ultimata hälsan.

Och kom ihåg, det är bara du själv som kan bestämma om du vill öppna den port som leder dig fram till full hälsa - denna bok ger dig bara nyckeln till porten."

Vill man nå Michael Håkansson med frågor eller annat kan man sända ett mail till: skribenten123@gmail.com


2 kommentarer:

 1. Hej!

  Läst dina tidigare böcker som gett mig mycket kunskap. Fick denna bok för en vecka sedan. Började läsa den, fastnade i den och kunde inte sluta läsa. Jag är imponerad över all den information du serverar och du gör det på ett sansat och logiskt sätt så man lätt kan förstå. Det var många nyheter för mig i boken, en del saker jag inte hade en susning om eller aldrig fått lära mig. Recepten till varje del är fantastiskt bra och enkla att tillaga. Vi har haft många sjukdomar i vår släkt och cancer är det vanligaste. Jag är så tacksam att du gjort denna bok och att du skriver mycket om cancer och varför vi får det. Det känns tryggt för mig att veta hur jag kan skydda mig från cancer men även andra sjukdomar. Jag rekommenderar verkligen denna bok och tackar dig för att du skrivit den.

  Anneli Johansson Olofström

  SvaraRadera
 2. En mycket intressant bok!

  Bengt

  SvaraRadera